2013. október 10., csütörtök

Itt az ősz, új gépek érkeztek

Itt van az ősz, megérkeztek a Fagor új felültöltős készülékei!


Az ősz közeledtével egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek a szárítás gépei, ezek közül szeretnék bemutatni két igazi különlegességet.


A FAGOR FET- 6413S felültöltős mosó- szárítógépe exkluzív termék a magyar piacon. Kis alapterületű fürdőszobák, mosókonyhák díszei lehet, kis helyigénye rengeteg hasznos funkcióval párosul. Maximum 6 kg ruha mosása után egyszerre 4 kg-ot meg is tud szárítani, mivel kondenzációs elven működő szárítógépként is funkcionál.  A készülék nagyméretű digitális kijelzői mutatják a hőmérsékletet, hátralévő időt, a centrifuga-fordulatot, jelzik a késleltetést, ezzel is könnyítve a felhasználást, programozást. A mosógép még a leggyakrabban használt beállításokat is megjegyzi, legközelebb, a program kiválasztásánál már felajánlja a szokott hőfokot, centrifuga fordulatot, így gyorsítva a programozást. Gyorsprogramok, vasaláskönnyítés, különleges programok segítik a háziasszonyok munkáját. Mivel mindannyiunk számára fontos az energiatakarékosság, a Vario Scan funkció biztosítja a betöltött ruha mennyiségével arányos fogyasztást, így energiahatékonysága megkapta az A+++ osztályt.

 

A FAGOR SFS-64CE felültöltős szárítógépe 6 kg-os kapacitásával egyedülálló a kategóriájában. A készülék kondenzációs elven működik, a szárítás során keletkezett vizet egy víztartályba gyűjti. Reversing szárítási rendszerének köszönhetően a ruhák kevésbé gyűrődnek, a különleges ruhákhoz speciális programok állnak rendelkezésre (Vegyes, Póló, hideg levegős szellőztetés, és különleges anyagokhoz rendelt program). A készülék pontos súlyautomatikával, fogyasztásvezérléssel és páratartalom-érzékelővel rendelkezik, a minél hatékonyabb, környezetbarátabb működéshez. A beállításokat, a maximum 24 órás időzítést LCD kijelzőn tudjuk ellenőrizni. A szárítógép magától jelzi, ha szükséges a szűrő tisztítása vagy a kondenzvíztartály ürítése, tisztítása, ezzel is segíti a felhasználót.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése